fredag, augusti 17, 2012

Mer galgar åt folket!

Har ni tänkt på att det alltid finns för lite galgar hemma. Man får hänga dubbelt eller välja en krok i stället. Själv försöker jag alltid få en galge från affären när jag köper kläder men oftast säger de nej.
Man BORDE ju kunna köpa galgar så man har över till och med. Det är ju inte så att de kostar en förmögenhet.. Ja, jag vet inte vad det beror på, den där galgbristen? Ska kanske önska mig galgar av tomten i år?

3 kommentarer:

Fru Venus sa...

Vi har ju bara en "kedjebutik" på Åland, Kapp Ahl, och de har en stor tvättkorg(?) vid dörren där man får ta hur många galgar man vill. Fattar inte varför de inte ger med dom, det mesta kommer ju hängande, i alla fall på Kapp Ahl. Jag köper mina platta vita galgar från IKEA, ryms mer i garderoben när alla är likadana. Nu tackar tråkfia för sig och tackar också för den nya headern :-)

Cecilie von der Ohe sa...

Dette er en kjent problemstilling i Norge også. Jeg har altfor få kleshengere i forhold til antall klesplagg. Hvorfor kan ikke butikkene gi oss en kleshenger når vi kjøper en bluse, for eksempel?

Cecilie

Emileitha sa...

Jag har för mycket galgar.. mindre plats nu än tidigare att hänga upp kläderna.. Egentligen inte för många .. nu blev detta rörigt..Har tagit ofta från gratiskorgen..