måndag, september 19, 2011

Breiviks försvarsadvokat

Hörde en intervju med Breiviks försvarsadvokat i dag. För det första vill jag säga att ALLA har rätt till ett försvar. Men på vilket sätt? Advokaten (hur vill han för övrigt ta på sig ett sådant mål?) måste verkligen tänka sig för vid varje ord han säger. I dag sa han att han och B ska ansöka om upphävning av B's isolering. Jag säger bara en sak: V A R F Ö R? Han svarade inte på den frågan, men det är klart - vad skulle han svara.

Bilden på B får ni försöka se framför er för inte vill jag besudla min blogg med den. Inte advokatens bild heller för den delen.

Haré.

5 kommentarer:

Camilla sa...

Jag förstår inte heller hur man vill vara advokat till en person som gjort så mycket ont. Det finns ju inget som helst tvivel om att det är han, så vad finns där att försvara???
Jag är dig evigt tacksam över att du INTE satt in bilderna. :)
Ha det gott

Fru Gårman sa...

Nej usch. Han får inte ens besöka min blogg den där. Den onämnbara.

Renée sa...

Jag undrar oxå varför de inte bara slänger ner denna onda man i en mörk gammal gruva utan tillgång till mat eller vatten. Förstår inte hur man som advokat vill ta sig an en sådan klient, man blir ju hatad för alltid!

Fru Venus sa...

Hörde advokaten hos Skavlan och fick en viss förståelse för honom, MEN, hur mycket medieutrymme ska idioten få, och hur länge???

Singelmamman sa...

Det är det som är så bra med en demokrati, att alla har rätt till prövning på lika villkor. Och att en advokat tar sig an ett sådant fall är bra. Den advokaten förtjänar respekt. Dom ser bortom vår ilska, sorg och förtvivlan, och istället ser till den rättsliga bedömningen.