torsdag, mars 03, 2011

Stora deppardagen

I dag skulle jag ha åkt till doktorn och blivit befriad från min stövel efter fotledsbrottet. I morse ringde en sköterska och sa att doktorn är sjuk. Luften gick ur mig. Jag som skulle övningsköra i helgen och börja gå ut och gå. Nästa lördag ska jag till Kanarieöarna och innan dess verkar jag inte få någon läkartid. Prutt.

Sen kom jag på att om jag hade bott i en jordhydda på Nya Guinea så hade jag inte åkt till någon doktor utan i stället börjat gå med foten som vanligt så fort det kändes rätt. Och det känns rätt nu. Så jag tänker börja gå ändå. Basta!

7 kommentarer:

Gökboet sa...

Klart det känns deppigt när det kör ihop sig så!

Men nu är det ju faktiskt så att du inte bor i nå'n jordhydda på Nya Guinea, utan i Sverige och har redan varit hos läkaren! Så gör nu inget överilat. Finns det ingen av dina Vårdgivare som kan rådge dig på telefon hur du kan göra????!!!! Var rädd om dig!

Varm go kram!

4U2! sa...

Håller verkligen med Gökboet!
Lycka till.

Fru Venus sa...

Ska du leka doktor ska du göra det med maken och då ska ni leka en helt annan sorts doktorlekar, så ring nån vettig sjukvårdspersonal nu och be dom titta på foten och ta bort eländet. Det finns väl inte bara en läkare i hela Sverigelandet?? Kram vännen

Tant Björn sa...

Bra tänkt där, att inte deppa ihop totalt menar jag, men... Du måste ju få bort eländet till du ska åka. Håller med de andra, ring och tjata eller ring nån annan.

Renée sa...

Du får ta en yxa eller nåt å ta av skiten själv. Kan väl inte vara så petigt eller ;-)

Shamrock sa...

Finns det bara en doktor på sjukhuset?

Tantaluran sa...

Shamrock: tydligen...