måndag, december 27, 2010

Hälp!

Hur tar jag bort någon som följer min blogg? Jag menar, hur gör jag så han/hon inte syns på min sida över "Följare"?

10 kommentarer:

Osloskånskan sa...

Jag vet inte om det går? Finner du ut av det så ge besked! Kan vara bra att veta. KRAM!

Renée sa...

Tror du går in på "hantera följare" eller nåt. Där Kan man lägga till och ta bort. Har för mig att det är på den sidan som kommer upp när du trycker på "Instrumentpanel".

Bitter****** sa...

Det går att blockera. Letar febrilt efter svaret.
Återkommer om jag lyckas.

Fajter sa...

citat:

Om du klickar på länken "Följare" visas en lista över alla dina följare.


Så här får du din publik att växa med Följa

Widgeten Följare är ett utmärkt verktyg som hjälper dig att bygga upp din bloggpublik. Läsare besöker ofta en blogg som de gillar, men lyckas inte komma tillbaka. Med widgeten för följare kan du få alla läsare att komma tillbaka och bli fans. Vi rekommenderar att du skriver ett inlägg om din widget och uppmuntrar alla läsare att bli följare. Dessutom bör du placera widgeten högst upp i sidomenyn, så att fler läsare lägger märke till den. Många läsare ignorerar objekt i sidomenyn, så genom att skriva ett inlägg om widgeten och flytta den högst upp i sidomenyn kommer du med all säkerhet att öka din publik.


Vad innebär Blockera?

Du har möjlighet att blockera följare genom att klicka på den blå knappen "Blockera". Det gör att användaren tas bort från widgeten Följa och dennes bild visas inte längre på bloggen. Om din blogg är offentlig kan användaren dock fortfarande prenumerera på din blogg, läsa dina inlägg och kommentera.

Singelmamman sa...

Usch då är det en läskig följare?

4U2! sa...

Men, har du också sådana? Usch.

Fajter sa...

...men var är den blå knappen?

Gafflan sa...

Får du ordning på blockerandet?

Fru Venus sa...

Aouch...hoppas jag inte blir petad??

Cici sa...

Det är enkelt. Högst upp till höger klickar du på "Instrumentpanel", sen klickar du på den gröna gubben och får då upp dina följare. Klicka på den du vill ta bort och välj "Blockera".