tisdag, december 07, 2010

Byta Tv-leverantör

Nu ska vi byta från Com Hem till Bredbandsbolaget. När jag kommunicerar med de där två så är Bredbandsbolaget jättetrevliga och lovar lösa ALLA problem och dessutom till halva priset mot vad Com Hem vill ha. Com Hem är griniga och vill inte alls göra mer än vad de behöver.

Nu har vi valt de TV-kanaler vi vill ha. Hoppas jag inte missat någon. Min favvo är TV4 Fakta - Gubben hatar den kanalen. Nästa steg blir alltså varsin TV.

Så den 31 december (vem tror på det mitt i nyårsfirandet) är det någon som jobbar skift på Bredbandsbolaget och ska trycka på byt-knappen. Håll tummarna!


4 kommentarer:

Gökboet sa...

Då blir det upp till bevis för Bredbandsbolaget! Och du, min absoluta favoritkanal är..... TV4 Fakta såklart! Det är inte snickarns kanal, så naturligtvis har vi varsin TV sen ett par år tillbaka.

Inget är som väntans tider Tantaluran!

Anonym sa...

Men Eva då måste du skaffa en egen digitalmottagare också, annars får du lik förbannat titta på bilprogram, fotboll och MTV på din TV. // Leffe

Shamrock sa...

ComHem ger jag inte mycket för. De ringer här och tjatar. Men jag är långsint så jag säger nej

Cici sa...

I vår stuga finns varken Bredbandsbolag eller ComHem utan vi kör med Robert. Jag har nog inga speciella favoritkanaler, sitter mera framför datorn än tv:n men gubben tittar gärna på TV4 Fakta och Kunskapskanalen. Gemensam nämnare är engelska deckare typ Morden i Midsomer.