lördag, september 11, 2010

Akta er för Jimmie Åkesson

Finns en artikel i Expressens nätupplaga idag. Den är undertecknad med "Ledarredaktionen" av någon konstig anledning. Trodde man satte namn under sina artiklar?

Men i alla fall. Det är så viktiga saker som sägs i artikeln. Så här står det bl a:

Förr brydde sig SD inte ett dyft om äldre medborgare. Sedan insåg de att äldre är en viktig väljargrupp. Så nu lovar man de äldre allt. SD-männen är mycket vänliga mot gamla damer - förutsatt att de inte föddes i ett land där kvinnor bär slöja. För SD-männen föraktar gamla damer som bär slöja.
De skulle kunna hata din mormor på grund av - tyg. Så tunn är deras fernissa av anständighet.
Sverigedemokraternas brist på anständighet är tydlig i deras omtalade valfilm. Muslimska kvinnor med barnvagnar framställs som ett blodtörstigt hot mot svenska pensionärer.


Det är SÅ viktigt att vi inte röstar in den där Åkesson i riksdagen.

Hela artikeln kan du läsa här.

4 kommentarer:

Steva Ratko sa...

Jo, jag läste expressens artikel om hur farlig Jimmie Åkesson är. Däremot hittade jag inte någon artikel på expressens sida om hur gårdagens sd-möte i malmö blev förstört av äggkastande och raketskjutande "politiska motståndare".
Inte heller kunde jag finna någon artikel om att en SD-politiker igår blev knivöverfallen.
Men jag förmodar att SD bara spelar martyrer. Dom gillar ju att sätta sig själva i någon slags offerroll, och förmodligen är det därför som dom hela tiden tar upp att dom blir misshandlade.

Hoppas att expressen fortsätter hetsa mot Sverigedemokraterna så att dom på så sätt sanktionerar fler överfall.
Länge leve demokratin!

Per sa...

Självklart är Åkesson farlig, han säger saker som man inte får säga i Sverige. Då är det inte mer än rätt att de knivas ner, så är det väl i en demokrati?

Tant M sa...

Instämmer med Per.
Oavsett vilken åsikt man har, så har vi demokrati i Sverige.
Oavsett om man tycker att Jimmie är ute och reser eller ej, så har vi demokrati i Sverige.
Dessutom verkar han av någon anledning ha ett visst stöd i Sverige.
Det kanske är DET man bör fundera över.
Jag säger inte att det varken är bra eller dåligt att han kommer in i riksdagen - vilket han mycket troligt kommer att göra - utan att de som får lov och rösta är över 18 år och får rösta hur dom vill. Det är DET som kallas demokrati.
Annars kan vi lika bra ha diktatur istället.

Anneli sa...

SD skulle inte behövas om inte resten av etablissemanget vore så jäkla pk och vägrade inse de problem som finns. Man KAN inte fortsätta ta in kreti och pleti urskillningslöst utan att sen erbjuda tillräckligt för att man ska komma in i samhället.

Personligen hoppas jag att SD kommer in i riksdagen. SD kommer röra om i grytorna - det behövs! Därför röstar jag på dem. Inte för att jag till hundra procent är för allt de säger. Får de en vågmästarroll tvingas de andra tänka om till viss del - och sen kanske man kan börja diskutera på vettig nivå, nånstans mittemllan alla ytterligheter.