lördag, juli 10, 2010

Män i bloggvärlden

Kom just på - bara sådär - vad få män det är som bloggar. Nu menar jag vardagsbloggar, inte politiska, inte om fotboll eller traktorer eller fiskelinor. Utan om vardan' bara.

5 kommentarer:

Fru Venus sa...

Ha! Män vill bara skriva/blogga/prata om grejer där dom vet att de är bättre (?) än kvinnor, typ fiskelinor ;-) Hur skulle dom kunna överglänsa vår vardag? Har du sett vad mycket beröm jag får för min FINA BLOGG!! :-) Kram

En häxa på Vift sa...

Det är inte så många vardagsbloggande män, nej. Kan det vara så enkelt att män ofta inte har samma behov av att småprata om allt och inget? Äh, jag vet inte men ville ialla fall tacka för besöket inne hos mig. :)
Ha en fin kväll
/Nettan

Snäckskalsdalen. sa...

När jag låg på sjukhus nyss så bloggade min man på min blogg alldeles av sig själv - och han tyckte det var himla kul. Men därifrån till att bli en bloggare "på riktigt" är nog steget ganska långt.....
Men, fundera på varför dom inte gör det kan man ju....tur att vi har det för oss själva!
Agneta kramar

Tantaluran sa...

Flickor: Vi som kan vi bloggar - de andra, de fiskar, mekar och ser på fotboll!

Fru Venus: Jamen, jag funderar på att säga upp mig och öppna eget - Tantalurans Design AB!

Madlar sa...

De har kanske inga vardagsfunderingar? Om stort o smått runt omkring? Läst en del manliga bloggar o antingen är de nördigt inriktade på specialämnen eller oxå vädigt pretantiösa om stora, tunga, seriösa ämnen i samhället. Jag säjer som tonåringen hemma....orka!