söndag, maj 16, 2010

Möhippa

I går hade jag och barnen möhippa för Äldsta som ska gifta sig nu på lördag. Vi hade så roligt, härligt, trevligt, gemytligt...ja allt! Jag och Yngsta åkte hem till Mellan som bor nästan mitt i stora kungliga huvudstaden. Där började vi med FIN champagne och snittar. Kan ju säga det att får man välja en god dryck i livet, välj just champagne!

Sedan fortsatte dagen med fördrink och middag på Eriks Gondolen. Utöver den helt underbara maten så ingick utsikten över ett sommarsoligt Stockholm. Enda smolket i bägaren var när vi skulle gå därifrån och Mellan fick veta på damtoaletten att hennes FULA väska inte passade in i en olycklig, kissnödig kvinnas liv. Ni kan läsa om det på Yngstas blogg så småningom. Där finns också fina bilder på Yngsta, Mellan, Äldst och Mor.

Men som sagt - dagen var helt underbar. I morse när jag vaknade tänkte jag på att vi hade så roligt i går, och ändå var det bara början på festligheterna. På lördag gifter sig Äldsta!

Så full av bus som hon är i blicken på bilden - lika härligt livfull är hon som vuxen. Det bästa barn en mamma kan önska sig!

10 kommentarer:

Knasterfaster sa...

Nu är jag väldigt avundsjuk, på möhippan, bröllop och döttrar!!!

Fru Venus sa...

Åh, hoppas jag får följa med på mina tjejers möhippor!! Ärtig liten tjej ;-)

Tantaluran sa...

Fru Venus: Det får du säkert - för det är du som får ta med plånboken.......serrö!!

Camilla sa...

*haha* Det är väl därför man får åka med i så fall ... plånboken. Jag vill också vara med på mina döttrars möhippor.
Det måste vara magiskt att se sitt barn gifta sig. Den dagen man får vara med om det gäller det min själ att man bullat upp med mycket Lambi-näsdukar! Då blir det syndafloden.

Hulda sa...

Så kul med bröllop! Och för en gångs skull att det inte är kungligt! Fy tusan vad jag är trött på det bröllopet. Och jag läste om toahistorien på din dotters blogg! Vilken människa! Vilken tur att tjejerna bara flabbade åt "damen".
Hulda

Gafflan sa...

Så mysigt! Förutom den där konstiga toaletthistorien. Måtte väl varit något som inte stämde på den damen i alla fall!

Baronessan sa...

Ja, nu har jag läst om toalett-tantidioten och kommenterat.
Härligt, trevligt ni måste ha haft! (Ja, alltså utom på toaletten då)

mormor sa...

Jag var med när den ärtiga lilla tjejen tappade sina båda framtänder. För tidigt i hennes liv i en cykelolycka - mycket otäckt.
Dagen efter sa hon "Mormor, vi kan väl gå dit och titta på blodet!"

Monica sa...

Tantaluran, var är SPINDELN ????
Känn dig stolt som får vara med på möhippan!!! Du är troligen en "hyvens" mamma....annars hade du troligen suttit hemma i något hörn med ett glas Cider....och funderat över vad döttrarna hittade på....Sug på det du...!

Anonym sa...

Jätte fina bilder och ni verkar ha ätit gott och mått bra. "Tanten" behöver vi inte tala om. Kram Nesen