onsdag, mars 31, 2010

Handikappad

Här sitter man - med foten i högläge. Väntar på att klockan ska bli halv fyra. Då ska jag åka och ta en stelkrampsspruta. Ni tjatar ju om det så jag tänker att det är väl bäst att göra som ni säger.

Vad TRÅKIGT det är att bara sitta i soffan rakt upp och ner. Jag har telefon, dator, tv-dosor och dator uppradade bredvid mig så jag bara ska behöva resa mig och stödja på foten om jag blir kissnödig.

TV har ingenting att visa den här tiden på dagen. Det är Glamour på någon kanal, på en annan är det ett tävlingsprogram man kan ringa in till och vinna 3000 kr om man gissar rätt på ett ord. Ettan visar repris på Go kväll. Tvåan något som heter Videocrazy, vet inte vad det är.

DET ÄR SYND OM MIG.

5 kommentarer:

maria sa...

om en halvtimme börjar ellen på femman. det är bra iallafall =)

Anonym sa...

Nejmen.... det är synd om dig. Vad hade spiken där att göra? Har du inget inspelat du kan titta på. Men du får trösta dig med något gott att äta och lite vin. Och så surfa på nätet förstås. Krya på dig nu så du kan ta en flygtur sen.
Hulda

Baronessan sa...

Stackars, stackars, stackars dig. Skickar samma länk som jag skickade till Jessika. http://www.mindjolt.com/

Tantaluran sa...

Tack min snälla baronessan-kompis!!

Tantaluran sa...

Hulda
Nä, Gubben har köpt en sån' där hemmabioanläggning. Jag har ingen aning om vilken av de svarta, fyrkantiga Yamaha-boxarna man stoppar in CD-skivan i.